Tennis betting – beste odds på tennis

Alle som ønsker å oppdage tennis betting har en hel verden å oppdage med odds og markeder. Tennis er en av idrettene som er best egnet for betting, da det er mange forskjellige alternativer for de som er sultne på dette. Oppdag alt som er tilgjengelig i tennis betting og prøv live betting på tennis for enda mer spenning hvis du har lyst.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 2000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 3000 NOK
4
1000 kr
5
100% opptil 2000 NOK
6
5 x 20 EUR gratisspill
7
opptil 100 EUR
8
2000 NOK
9
2000 NOK
10
opptil 2.100 kr

Vanlige markeder for tennis betting

Det vanligste er å satse på kampvinnere. Da satser du ganske enkelt på spilleren du også tror vil vinne kampen. Men det er mange andre markeder å oppdage blant oddsen på tennis. Du kan satse på resultater, dvs. hvor mange sett en spiller vinner med. Det er også mulig å dele kampen i de forskjellige settene som spilles og oddsen individuelt på disse settene. For eksempel kan du satse på hvem som vinner det andre eller tredje settet i kampen.

Jo større kamp i tennis, jo flere markeder er det også tilgjengelig. Men selv en vanlig ATP-kamp eller lignende har vanligvis fortsatt noen hundre markeder å velge mellom. Dette betyr at forholdene for å finne et passende marked er veldig gode for de som satser på tennis.

De største begivenhetene i tennis

I tennis er det hovedsakelig fire årlige turneringer det blir snakket om. Dette er Australian Open i Melbourne, French Open i Paris, Wimbledon i London og US Open i New York. Under disse konkurransene er det klart flest markeder. Dette er det mest ønskelige en tennisspiller kan vinne med unntak av OL. Ingen spillere har klart å vinne alle fire Grand Slam samme år, men det er flere spillere som har vunnet alle fire konkurranser ved forskjellige anledninger.

I tillegg til Grand Slam-turneringene er det OL som tiltrekker seg flest spillere. Årsaken er at den bare arrangeres hvert fjerde år. Derfor er de olympiske leker den som tennisspillere sannsynligvis mest av alt vinner fordi det ikke arrangeres ofte. Grand Slam arrangeres fire ganger i året, mens OL bare avholdes en gang hvert fjerde år.

Casper Ruud har vekket interesse

Den norske tennisspilleren Casper Ruud er sønn av Christian Ruud som også spilte på ATP-turnéen. Christian Ruud er ikke bare far til Casper, men også hans trener. Den unge nordmannen har allerede vunnet store turneringer og nærmer seg den ultimate eliten. Han er rangert blant topp 15 for øyeblikket og vil fortsette å klatre på rangeringen.

Takket være Casper Ruud har vi nordmenn begynt å se mer tennis og følge det unge stortalentet. Han har en lang og vellykket karriere foran seg og forventes å ta enda flere titler enn den han tok i Buenos Aires, som var hans første tittel. Når Casper Ruud spiller, er det vanligvis ekstra tilbud tilgjengelig hos norske bookmakere.

Live stream på tennis

Alle som vil satse live, vil ikke finne mange bedre idretter enn tennis. En kamp varer i fem sett, og den kan gjentas flere ganger i samme kamp. Dette har gjort at mange velger å satse live når de satser på tennis. Live betting gir markeder som ikke er tilgjengelige før kampstart. Det kan for eksempel dreie seg om hvem som vinner neste ball eller hvilken spiller som vinner neste kamp.

Men det er livestream av tennis som skiller seg ut. I motsetning til mange andre idretter er det mulig å streame de største begivenhetene på tennis. For eksempel er alle Grand Slam-turneringer tilgjengelig for alle som ønsker å se det. Deretter kan du følge Ruud, Federer, Nadal, Djokovic og alle de andre stjernene gratis. Ved å se kampen som du også satser på, blir det en bedre opplevelse.