Fotball betting har flest spillalternativer

Innenfor sportsbetting er fotball den store idretten. Det kommer neppe som noen overraskelse sportens popularitet tatt i betraktning. Det er massevis å spille på og når det både kan plasseres veddemål på odds og liveodds, vil du aldri mangle noe å prøve lykken på.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
2
1000 kr
3
100% opptil 2000 NOK
4
5 x 20 EUR gratisspill
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 3000 NOK

Bookmakerne gir deg mye innenfor fotball

Når du spiller odds vil du aldri slite med å finne noe interessant. Det er nesten vanskeligere å la være, siden det er så mange fristende oddsspill å finne. Bettingselskapene har et enormt utvalg når det kommer til odds og fotball. Der finner du alle de store fotballigaene. En god bookmaker gir deg selvsagt Serie A, La Liga, Premier League, Bundesligaen og mange andre. Eliteserien og Allsvenskan er selvsagt på plass for de med et skandinavisk hjerte.
Turneringer for landslag som VM, EM, OL, Afrikamesterskapet og Copa America er selvsagt på plass. Det samme gjelder de store klubbturneringene som Champions League og Europa League. Den norske cupen, FA-cupen, Coppa Italia og Copa del Rey finner du selvsagt også, pluss mange mindre nasjonale, regionale og lokale fotballeventer.

Mye å spille på i enkeltkamper

Skal du spille odds på fotball gjelder det å være flink til å velge. Fotballbetting er nemlig ikke bare noen få spill for hver enkelt fotballkamp. Hos bookmakerne vil du finne enormt mange forskjellige oddsspill bare på en enkelt fotballkamp. Kamper i de mest populære ligaene kan ha 100 til 500 oddsspillvarianter. Det er mye, men samtidig er fotball en sport det er lett å lage spillmuligheter i. Og synes du dette virker som enormt mye, så kan du jevnt over multiplisere dette med to. Grunnen til det er at mye av det du kan spille odds på før kampen starter, vil du også finne igjen som liveodds etter at kampen blåses i gang. Hvem sa at fotball betting i norge er kjedelig?

Fotballbetting har flest spillalternativer

Dette kan du spill odds på i fotball

Det er med andre ord vanskelig å lage en komplett liste over hva du kan spille odds på i fotball, men for å gi en pekepinn kan noen av dem nevnes. Det mest vanlige og spilte er selvsagt utfallet av kampen. Om det blir uavgjort, borte- eller hjemmeseier. Du kan selvsagt også spille på dette til pause eller kombinere begge spillene på samme kupong. Du kan spille på hvilket lag som leder ved pause og til slutt. Forskjellige hendelser ved mål er også utbredt. Eksempler på dette er hvilket lag som scorer først, om det første målet kommer innen de første 5, 10, 15, 20 eller 30 minuttene. Om det kommer etter corner, straffespark, innkast eller frispark.

Mye er også relatert til spillere. Du kan spille odds på om en spiller lager straffespark, scorer på straffe eller om spilleren lager mål. Det kan også spilles på om en konkret spiller scorer i løpet av de første 5, 10 eller 15 minuttene av kampen. Det er så mange muligheter innenfor fotballbetting at du egentlig ikke forstår det før du går inn på en populær enkeltkamp hos bookmakeren din.