Oddsbonus – registrer deg og spill med bonus

Spiller du odds hos bettingselskapene får du tilbud om forskjellige typer oddsbonuser i mange sammenhenger. Enten i forbindelse med generelle kampanjer, konkrete sportsbegivenheter eller som personlig tilbud. Uansett når og hvordan disse tilbys så gir de deg ekstra vinnersjanser på oddsspill.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 2000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 3000 NOK
4
1000 kr
5
100% opptil 2000 NOK
6
5 x 20 EUR gratisspill
7
opptil 100 EUR
8
2000 NOK
9
2000 NOK
10
opptil 2.100 kr

Sportsbonuser til nye og eksisterende spillere

Første gangen du får tilbud om en oddsbonus er når du registrerer deg som spiller hos norske betting sider. Som takk for at du valgte et konkret selskap fremfor en av konkurrentene tilbys du en sportsbonus. Denne er i prosent av det første innskuddet du gjør, og det er svært vanlig med en matchende bonus på 100% for innskudd mellom 1000 og 5000 kroner. Andre varianter finnes også. Spesielt er bonusen på 500% opptil 500 kroner mye benyttet. Den forvandler som kjent hundrelappen din til 600 kroner på oddsspill.

Som eksisterende spiller kan du også få oddsbonus som en del av en generell innskuddskampanje eller som et personlig tilbud om det er en stund siden du spilte odds sist. Slik bonuser er ofte mindre i kroner enn en velkomstbonus, men likevel en oddsbonus som gir deg ekstra å spille med.

Oddsbonus i form av gratisspill

Et gratisspill er ikke en bonus i navnet, men i praksis fungerer det på samme vis. Det er et spill du får fra bookmakeren din til en verdi mellom 50 til 200 kroner. Typisk ligger slike spill på 100 kroner. De kan du bruke på en konkret sport som fotball, men stadig oftere tildeles også slike til fri benyttelse på den sporten du ønsker å spille på. Dermed virker et gratisspill til 100 kroner på akkurat samme måte som en oddsbonus på 100 kroner. Denne typen bonus kan være både et velkomsttilbud og som en del av en generell kampanje eller personlig tilbud til etablerte spillere.

Risikofritt spill

Den tredje oddsbonusvarianten som finnes er risikofrie spill. Dette benyttes som oftest overfor registrerte spillere i forbindelse med konkrete sportsbegivenheter, men kan også bare være en generell kampanje. Denne bonusen skiller seg fra de to andre ved at du ikke får tildelt noe for å sette inn penger, men at du ikke risikerer noe ved å spille. Du tilbys for eksempel et risikofritt spill mellom 200-400 kroner på en sportsbegivenhet. Til dette bruker du egne penger, men om veddemålet ditt ikke ender med suksess, får du pengene tilbake. Dermed er det null personlig risiko og spillet ditt foregår på bookmakerens risiko.

Oddsbonus – registrer deg og spill med bonus

Betingelser og vilkår for oddsbonuser

Bookmakerne deler ikke ut sportsbonuser av ren veldedighet, så det er viktig at du setter deg inn i vilkår og betingelser for disse. Gjør du det er det imidlertid sjelden noen grunn til å takke nei, siden de gir deg vinnersjanser du ellers ikke ville hatt uten å bruke egne penger eller ta egen risiko. Viktigst å forstå er minimumsodds og omsetningskrav.