Premier League fotball betting er stort blant nordmenn

Hos nordmenn som spiler odds er det bare norsk fotball og vinteridrett som engasjer like mye som engelsk fotball. Og først blant fotballen på den andre siden av Nordsjøen troner Premier League. Utrolig mange nordmenn har et favorittlag som enten spiller på det øverste nivået eller som har gjort det. Dette er en interesse for utenlandsk fotball som er unik og mye av dette har nok med Tippekampen å gjøre.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 2000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 3000 NOK
4
1000 kr
5
100% opptil 2000 NOK
6
5 x 20 EUR gratisspill
7
opptil 100 EUR
8
2000 NOK
9
2000 NOK
10
opptil 2.100 kr

Tippekamp og fotballreiser

Tippekampen ble introdusert hver lørdag på slutten av 1960-tallet, og med TV-monopol ble denne fort en slager. Dermed økte interessen for engelsk fotball betting, og i dag er den enorm. Mange nordmenn reiser over til England for å se på favorittlaget sitt mange ganger i året, og denne interessen går i arv fra generasjon til generasjon. Mange supporterklubber er det også blitt, og den største er Liverpool sin. For tiden er over 1% av Norges befolkning medlemmer av den.

Premier League siden 1992

Fotball er blitt spilt i lang tid i England, og den første seriemesteren på øverste nivå ble kåret i sesongen 1888/1889. Da het det for førstedivisjon, og det var navnet på toppdivisjonen frem til det ble Premier League i forkant av sesongen 1992/1993. I dag består PL av 20 lag og dermed spiller hvert lag 38 ligakamper hver sesong. 49 lag har spilt i Premier League, men kun 6 lag har spilt der i alle sesonger. Det er Liverpool, Everton, Chelsea, Arsenal, Tottenham og Manchester United.

Massevis av bettingmuligheter i Premier League

Skal du spille norske odds på en kamp i PL er det ikke bare HUB fra Tippekupongen som gjelder. Med fullt av bettingselskaper online er det enormt mye du kan spille på. Og ikke overraskende er det i Premier League du finner flest av disse totalt sett. Hver kamp i denne ligaen har mellom 300 og 500 forskjellige ting du kan spille odds på. Når mye av dette kan spilles til både odds og liveodds kan du greit multiplisere med to. Før sesongen starter kan du plassere noen langspill på hvem som vinner ligaen og hvem som blir toppscorer. Hvilke lag som rykker direkte ned er også en mulighet. Det samme gjelder om konkrete managere får sparken eller ikke, hvor lenge en konkret manager får sitte i sjefsstolen og hvilken manager som må pakke bagen sin først.

Premier League fotball betting er stort blant nordmenn

Flere spillmuligheter på PL

Når det hele sparkes i gang kan du gjennom sesongen spille odds på mye i de 380 kampene som en komplett sesong består av. Det betyr oddsspill på kamputfall som uavgjort, hjemme- eller borteseier ved fulltid, ved pause, eller på begge deler på samme kupong om du vil det. Du kan spille på hvem som scorer det første målet samt om det skjer i forbindelse med frispark, straffespark, innkast eller corner. Du kan også spille på om det første målet kommer i løpet av de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene. Det samme kan du plassere bet på for enkeltspillere. Du kan spille odds på om det blir rødt kort eller ikke, og på hva det konkrete sluttresultatet av en kamp blir. Og mye mer, det er nesten bare fantasien som setter begrensninger for hva du kan spille odds på i Premier League.