Livebetting gjør deg ekstra engasjert

Alle typer oddsspill er spennende, men spill på liveodds oppleves av de fleste som ekstra spennende. Dette kan det selvsagt være flere grunner til, men den store populariteten til livebetting henger nok både sammen med når du kan plassere veddemålene og til hvilke oddsbetingelser du kan spille.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 2000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 3000 NOK
4
1000 kr
5
100% opptil 2000 NOK
6
5 x 20 EUR gratisspill
7
opptil 100 EUR
8
2000 NOK
9
2000 NOK
10
opptil 2.100 kr

Liveodds vs vanlige odds

Når det kommer til oddsspill kan du velge mellom to forskjellige oddstyper. Det er vanlige odds og liveodds. Den første typen er det som opprinnelig var oddsspill og som du må spille på før en sportsbegivenhet starter. Rekker du ikke det er det for sent. Nå i dag har liveodds kommet og det redder mange som glemmer tidsfristen. Dette kan du nemlig spille på etter at startskuddet har gått, og det at du spiller odds samtidig som sporten faktisk foregår gjør dette til en svært populær bettingform. Når du satser live, kan spillselskapene også tilby livestream. Da kan du se betal-per-visning-kamper gratis.

Live betting gir deg økt puls

Velger du å spille liveodds får du mange ting med på kjøpet som du ikke får ved å spille odds før sportsøvelsen begynner. For det første gir det deg høyere puls da du blir enda mer engasjert i det som skjer mens sporten pågår. Du tar rett og slett pulsen på idretten. Dette opplever du også med vanlig oddsspill, men livebetting tar dette videre fordi spillvalg gjøres mye mer der og da. Du tar rett og slett beslutningene raskere. Det er du også nødt til, for selv om du kan spille mens idrettsbegivenheten foregår, må du likevel spille før en hendelse inntreffer. Frister det med et spill på pauseresultatet i en håndballkamp må du spille på dette før dommeren blåser av for halv tid. Da er det også for sent selv om det er livebetting.

Live betting kan gi gode oddsbetingelser

Når du holder på med livebetting kan du altså se ting litt an før du spiller. Det er en annen fordel med denne typen oddsspill, fordi det gir muligheter for bedre og mer spenstige odds for den samme hendelsen enn om du hadde spilt på vanlig odds. For det er jo nemlig det som hele tiden skjer i den konkrete sportsbegivenheten som bestemmer liveoddsen, siden den settes på bakgrunn av sannsynligheten for et gitt utfall.

Livebetting gjør deg ekstra engasjert

Slik kan liveoddsen endres

Et eksempel fra håndballbanen viser dette på en enkel måte. Under VM møter Norge Portugal og er soleklare favoritter til odds 1.40 før kampen. Du tror på norsk seier, men vil se om du kan få bedre betingelser på liveodds. Norge har ikke spilt mye mot Portugal og sliter gjennom hele kampen. Det er stort sett uavgjort og portugisisk ledelse frem til det gjenstår to minutter. Da får du kanskje liveodds 4.50 for norsk seier. Velger du da å spille på dette får du noen spennende sluttminutter. Skulle Norge dra dette i land med de scoringene som behøves, har du i høyeste grad fått med deg det som gjør live betting i norge så populært. Økt spenning og puls, samt høyere oddsbetingelser enn på tradisjonelle odds om ikke alt utvikler seg som antatt på forhånd.