Livestream – se på det du har spilt på hos bookmakeren

Det at sport og spill engasjerer mennesker er det liten tvil om. Det er bare å se på spillinteressen hos de forskjellige bettingselskapene. Få ting engasjerer folk mer enn sport, og for mange er dette mer enn nok. Atter andre vil få enda mer ut av sportsinteressen og velger derfor å kombinere den sportslige interessen med oddsspill. Enten før eller under sportsbegivenhetene. De aller ivrigste gjør begge deler. I sum er det ingen tvil om at dette booster engasjementet, og det har bookmakerne skjønt for lenge siden. Derfor vil du i tillegg til alle spillmulighetene på odds også finne mange andre tilbud i en sportsbook. En av disse tingene er å tilby livestream fra idrettsbegivenhetene.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 2000 NOK
2
100% opptil 5.000 kr
3
100% opptil 3000 NOK
4
1000 kr
5
100% opptil 2000 NOK
6
5 x 20 EUR gratisspill
7
opptil 100 EUR
8
2000 NOK
9
2000 NOK
10
opptil 2.100 kr

Plasser et oddsspill og sett deg ned

Bettingselskapene har skjønt at det å kunne sende fra sportslige hendelser samtidig som de pågår er noe som kundene setter pris på. Har du spilt på norske odds vil du gjerne vite hvordan det går. Da er streaming hos bookmakeren din et godt alternativ til streaming eller TV hjemme, eller ute på sportspuben. Samtidig er det ingen hemmelighet at det er en stor fordel om bookmakeren får deg til å bli værende på besøk. Ser du sporten live der er det også mye større sannsynlighet for at du kanskje blir så engasjert at du slenger inne noen livebetting spill også. Blir du ivrig er det fort gjort.

Velger du å følge det som skjer på idrettsarenaen hos bookmakeren varierer det hva slags liveoverføring du får. Dette kan nemlig være i form av ren grafikk, levende grafikk som i virtuell sport samt ekte levende bilder. Det er litt forskjell på dette, men samtidig mye bedre enn å ikke se på mens det skjer. Noe av de levende bildene er forbeholdt aktive kunder, men mye er åpent for alle.

Se sporten med levende bilder

Mange av bettingselskapene tilbyr allerede mye livestreaming. Rett og slett levende bilder av det som skjer på idrettsarenaen. Har du sett på dette hos bookmakeren tidligere vet du at dette blir akkurat som å se på TV. Kanskje noen tommer mindre format, men likevel like gode bilder. Dette er uten tvil den beste måten å se sport på om du ikke kan være på idrettsarenaen. Pulsen din ligger garantert mange slag over hvilepulsen, og går det bra på sportsarenaen jubler du sikkert like som om du hadde vært der. Når du samtidig har spilt odds før og kanskje under den sportslige begivenheten, blir ikke jubelen noe mindre. Da vil du rett og slett finne det særdeles hyggelig å se på sport hos bettingselskapet ditt.

Se sporten live på grafikk

Skal du se sport live så er det forståelig nok den grafiske fremstillingen som er den enkleste og dermed lengst fra en fullstendig liveopplevelse. Likevel gir disse fremstillingene mye informasjon og løpende oppdatering på det som foregår.

Om du ikke har opplevd dette tidligere kan en fotballkamp tjene som et godt eksempel. Under kampen får du opp en grafisk fremstilling av fotballbanen. Når det skjer noe i kampen flyttes det markører rundt omkring for å vise spillere og ball. Samtidig får du tekst med beskrivelse av det som skjer. Slik vil det være for alle sporter som ikke har fullstendig levende bilder. Selvsagt ikke det samme som å se det live, men likevel en super måte å holde seg kontinuerlig oppdatert på.

Livestream – se på det du har spilt på hos bookmakeren

Livestream av virtuell sport samt esport

I disse tider sendes det mye livestream av esport. Da ser du hvordan et spillbrett og handlingen arter seg for de som spiller. Virtuell sport er i vinden som aldri før, og alt dette kan du se på levende grafiske bilder etterpå. Både grafikk og lyd er så bra at det nesten er som å sitte på første rad på idrettsarenaen.